Vi lanserer Gründerboost

En gladnyhet til alle gründere - vi lanserer Gründerboost. Et program for deg som vil bygge en solid forretningsmodell og teste den.

Gründerboost er inkubatorprogrammet til Business Lillestrøm, for deg som ønsker å videreutvikle din bedrift og skape en mer solid forretningsmodell og teste den.

Programmet gir deg kompetanse som hjelper deg når du skal etablere, utvikle, drifte eller videreutvikle din egen virksomhet. Gründerboost Lillestrøm arrangeres av Business Lillestrøm og er finansiert av Lillestrøm kommune.

Tid og sted

Tid: 6. mars - 19. april (opphold i påsken) Du finner mer informasjon i figuren under.

Sted: Webinar og fysiske møter hos Gründerhuset Business Lillestrøm

Søk plass her (søknadsfrist 20. februar)

Programmet passer for deg som har:

  • En bedrift du vil videreutvikle.
  • En innovativ forretningsidé du vil teste ut
  • En idé som kan bli grunnlag for noe større.
  • Motivasjon til å jobbe systematisk for å realisere idéen din

Hva kan du forvente: 

  • Gode verktøy for å lykkes med din oppstartsbedrift
  • Tilbud om sparring med erfarne mentorer og bedriftsledere
  • Invitasjon til våre aktiviteter og arrangementer
  • Stort nettverk fra dag 1 gjennom gründerhuset Business Lillestrøm og Kunnskapsbyen Lillestrøm.

Programdetaljer:

Programmet har plass til 12-14 gründere og går over 5 uker (med opphold i påsken). Se programskisse under. Programmet foregår i hovedsak digitalt, men med 2 fysiske halvdags-samlinger. Totalt vil det være elleve sesjoner fordelt over 10 samlinger, hvor 2 er 4 timers fysiske samlinger og de øvrige er online og hver varer 90 minutter. Samlingene vil være onsdag og fredag klokken 09.00 - 10.30 (13.00 for fysiske). Det vil bli en pause i forbindelse med påske før programmet starter opp igjen, klikk se datoer i boksen til høyre for å få fullstendig oversikt over samlingene. Du kan se innhold og datoer under.

Andre fordeler:

Gründerne som blir med i dette programmet vil få tilsendt en bok om «Entreprenørskap» (skrevet av  Yngve Dahle), få tilgang til et verktøy for å lage en solid forretningsmodell (utviklet av Entreprenerdy), videokurs, forelesninger og individuelle mentorer fra regionalt næringsliv.

Gründerboost Lillestrøm er finansiert av Lillestrøm kommune.

Få nettverk fra start

Vi samarbeider tett med regionalt næringsliv og som deltager i Gründerboost får tilgang til et omfattende nettverk fra dag 1, samt nyttige verktøy for å lykkes med din forretningsidé.

Bedrifter som har holdt til hos Business Lillestrøm har en overlevelsesrate på 76% mot landsgjennomsnittet som er 30% etter fire år. Siden 2015 har vi jobbet tett med over 160 bedrifter og bidratt til å skape over 500 arbeidsplasser. Søk plass i programmet og få en boost i arbeidet med din forretningsidé!

Har du spørsmål kontakt:

Anette Gangnæs daglig leder Business Lillestrøm

anette@kunnskapsbyen.no | 995 74 711

programmet er finansiert av: