Personvernerklæring

Sist endret: 

Personvernerklæring for Business Lillestrøm

1. Formål og behandlingsgrunnlag

Business Lillestrøm er forpliktet til å respektere og beskytte ditt personvern. Denne reviderte personvernerklæringen gir deg en detaljert oversikt over hvordan vi samler inn, bruker, deler og beskytter dine personopplysninger, og hvilke rettigheter du har i denne sammenheng.

2. Informasjonskapsler (Cookies)

Vårt nettsted, www.businesslillestrom.no, bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen og samle inn anonymiserte data om brukeratferd for kontinuerlig å kunne forbedre nettstedet. Du kan lese mer om vår bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan styre dem i vår cookie-policy.

3. Innsamling av personopplysninger

Vi samler kun inn personopplysninger når det er nødvendig for å levere de tjenestene du har etterspurt, som for eksempel når du melder deg på vårt nyhetsbrev eller arrangementer. All innsamling og behandling av personopplysninger er i overensstemmelse med gjeldende lovgivning.

4. Bruk av personopplysninger

Business Lillestrøm bruker dine personopplysninger for å tilby og forbedre tjenestene våre, for å kommunisere med deg og for å tilpasse vårt innhold og annonser til dine preferanser. Dine data vil ikke bli delt med tredjeparter utenfor Kunnskapsbyen Lillestrøm unntatt når det er nødvendig for å levere tjenesten eller det er juridisk påkrevd.

5. Dine rettigheter

Du har rett til innsyn, retting og sletting av personopplysninger vi har lagret om deg.

6. Sikkerhet

Vi tar sikkerheten til dine personopplysninger på alvor og har implementert passende tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte dine data mot uautorisert tilgang, endring, spredning eller ødeleggelse.

7. Endringer i personvernerklæringen

Business Lillestrøm forbeholder seg retten til å oppdatere eller endre denne personvernerklæringen for å reflektere endringer i våre praksiser eller for andre operasjonelle, juridiske eller regulatoriske årsaker. Oppdateringer vil bli publisert på vår nettside, og vi anbefaler at du gjennomgår denne personvernerklæringen regelmessig for å holde deg informert om hvordan vi beskytter dine personopplysninger.

8. Kontakt

Hvis du har spørsmål, kommentarer eller bekymringer angående vår personvernerklæring eller behandlingen av dine personopplysninger, vennligst kontakt oss på:

Business Lillestrøm Adresse: Storgata 7, Lillestrøm E-post: post@businesslillestrom.noTelefon: 99574711

Din tillit og ditt privatliv er av største viktighet for oss, og vi er forpliktet til å opprettholde og styrke dette hver dag.

9. Gjeldende lov

Denne personvernerklæringen og vår behandling av dine personopplysninger er underlagt norsk lov, og eventuelle tvister skal løses i samsvar med denne.

10. Datatilsynets rolle

Dersom du mener at vår behandling av personopplysninger ikke stemmer med det vi har beskrevet her eller at vi på andre måter bryter personvernlovgivningen, kan du klage til Datatilsynet.

For mer informasjon om dine rettigheter, hvordan du klager og kontaktinformasjon til Datatilsynet, se www.datatilsynet.no.