Flere innlegg

Vi flytter til Meierikvartalet

Gründerhuset Business Lillestrøm flytter høsten 2024 sammen med Kunnskapsbyen Lillestrøm og Ahlin Novateur til Meierikvartalet. Vår nye adresse er: Sørumsgata 1 A, 2000 Lillestrøm

Knallsuksess for nytt gründerprogram

Entreprenørskap er et fag som kan læres.

Gründerhuset Business Lillestrøm - Et levende gründermiljø!

Vi har ledige gründerplasser fra 1650,- pr mnd.

Fremtidsrettede energiselskaper danner klynge i Rælingen

Nå har Hydrogenious Maritime LOHC etablert seg sammen med batteriteknologi-selskapet Nordic Booster, og danner sammen en klynge innenfor fornybar energi, batteri og teknologi i Rælingen.

Vi lanserer Gründerboost

En gladnyhet til alle gründere - vi lanserer Gründerboost. Et program for deg som vil bygge en solid forretningsmodell og teste den.

Gründere søker modige politikere

Vi må skape en kultur for innovasjon og gründerskap. En kultur hvor vi heier på verdiskaperne og de som skaper arbeidsplasser. De bør løftes frem på linje med idrettsheltene våre.

Årets Gründeridé på Romerike gikk til SogS Design

"Årets gründeridé på Romerike" for sitt unike benkdesign.

Jeg har en idé – men det er så mye annet som ikke er klart

Meld deg på i konkurransen årets gründeridé på Romerike - så lenge du har en idé og tanke; pitch inn ideen uansett om den virker ufullstendig. Tør å kjøre selv om det ikke er ferdig.

Business Lillestrøm tar tak i globale klimautfordringer

Gründere ved Business Lillestrøm adresserer globale klimautfordringer. Med SAVER's startup for fellesskap i krisetider, Zensy's innovative overvåkning av tak og takrenner, og Vane Ocean Technologies' autonome seilbåt som kan forstå og og forutsi klimarelaterte hendelser.

Lanseringen av KRAFT Lillestrøm

Det er med stor glede og stolthet vi kan meddele at vi endelig har lansert KRAFT Lillestrøm! Med tolv engasjerte og talentfulle deltakere på ombord, er vi klar til å heve gründerarbeidet til nye høyder.