Flere innlegg

Fremtidsrettede energiselskaper danner klynge i Rælingen

Nå har Hydrogenious Maritime LOHC etablert seg sammen med batteriteknologi-selskapet Nordic Booster, og danner sammen en klynge innenfor fornybar energi, batteri og teknologi i Rælingen.

Vi lanserer Gründerboost

En gladnyhet til alle gründere - vi lanserer Gründerboost. Et program for deg som vil bygge en solid forretningsmodell og teste den.

Gründere søker modige politikere

Vi må skape en kultur for innovasjon og gründerskap. En kultur hvor vi heier på verdiskaperne og de som skaper arbeidsplasser. De bør løftes frem på linje med idrettsheltene våre.

Årets Gründeridé på Romerike gikk til SogS Design

"Årets gründeridé på Romerike" for sitt unike benkdesign.

Jeg har en idé – men det er så mye annet som ikke er klart

Meld deg på i konkurransen årets gründeridé på Romerike - så lenge du har en idé og tanke; pitch inn ideen uansett om den virker ufullstendig. Tør å kjøre selv om det ikke er ferdig.

Business Lillestrøm tar tak i globale klimautfordringer

Gründere ved Business Lillestrøm adresserer globale klimautfordringer. Med SAVER's startup for fellesskap i krisetider, Zensy's innovative overvåkning av tak og takrenner, og Vane Ocean Technologies' autonome seilbåt som kan forstå og og forutsi klimarelaterte hendelser.

Lanseringen av KRAFT Lillestrøm

Det er med stor glede og stolthet vi kan meddele at vi endelig har lansert KRAFT Lillestrøm! Med tolv engasjerte og talentfulle deltakere på ombord, er vi klar til å heve gründerarbeidet til nye høyder.

Det ambisiøse AI-prosjektet ClayTracer sikter høyt

Lokale gründere i Lillestrøm tar sjanser og Simen Løkka, gründer av Travision, er intet unntak. Med hans AI-system ClayTracer, er han på god vei til å revolusjonere skytesporten - ett leirdueskudd av gangen.

Endringer i Innovasjon Norges gründertilskudd

Gründere, la oss snakke om innovasjon og muligheter. Innovasjon Norge, landets viktigste virkemiddel for nyskapning, har nylig gjennomgått noen betydelige endringer i sine gründertilskudd. Men hva betyr dette for deg som gründer?

Ordføreren imponert over gründerguts

Å være en gründer er en utfordring fylt med hardt arbeid og begrensede ressurser, noe ordfører Jørgen Vik i Lillestrøm fikk oppleve på nært hold da han besøkte det lokale gründermiljøet i Storgata. Vik ble dypt imponert over den drivkraften og kreativiteten som gründere viser i deres daglige kamp for å realisere forretningsideene sine. Mange selskaper har brukt gründerhuset som et springbrett.